Werken in de Tropen... - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Kelly Kortekaas - WaarBenJij.nu Werken in de Tropen... - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Kelly Kortekaas - WaarBenJij.nu

Werken in de Tropen...

Blijf op de hoogte en volg Kelly

27 Oktober 2006 | Nederland, Amsterdam

Zo daar is alweer mijn derde berichtje uit de Tropen! Het is nog 35 graden zonder een zuchtje wind. Vanmorgen ben ik wel wakker geworden door een regenbui, ik had de ramen open gelaten en alles regende naar binnen. Het was ook wel al half 11!

Toen ik wakker werd ben ik samen met Danny en Bart gaan ontbijten op het plein. Zij waren vrij dus vandaar..... Daarna ben ik om 15.00 uur gaan werken!

Nu zit ik op het werk en er is weer niet zo heel veel te doen! Echt wel apart hoor die Antiliaanse werkstijl, je moet er echt even aan wennen.

Gisteravond zijn we eerst met een paar naar de nachtwacht gegaan en toen naar Cinco! Toen we terug kwamen heb ik ook nog zoiets meegemaakt.....

We stonden op straat nog wat na te kletse komt en een bewaker aanlopen met allemaal pasjes! En je raad het al, het waren al mijn pasjes..... behalve mn pinpas....... Iedereen heeft geholpen met zoeken en uiteindelijk had dus 1 van mijn huisgenoten mn pasje weer gevonden! Gelukkig maar,....

Ja je moet hier 's nachts echt opletten op jezelf en je spullen. Als meid moet je nooit alleen over straat gaan als het donker is en dat is altijd zo rond 19.00 uur.... Want er lopen hier heel wat zwervers, drugsdealers en pooiers rond.

Ik ben trouwens gister met twee leguanen op de foto geweest, ik denk dat ik de nieuwe fotoos van het weekend ga plaatsen.

Maar ik dacht dus dat ik de moed had gevonden om met ze op de foto te gaan! Zet die man 1 van die dingen op mn hoofd...... Godgod raakte ik helemaal overstuur.....

Morgen ga ik met Brenda (de andere nederlandse stagaire in het hotel) naar een halloweenfeest!!! We zitten hier dicht bij Amerika en nemen daarom ook heel wat tradities over..... Morgen ga ik eerst naar biesheuvel om een pak te kopen en dan moet ik van 10.00 tot 18.00 uur werken.Ik ben echt reuze beniewd!!!

Volgende week vrijdag komt Najib Amali (ofzoiets) naar Curacao......Daar gaan we natuurlijk naartoe!!!

Ik weet ondertussen trouwens ook hoe al die gaten in het wegdek komen, ik denk dat het deels te maken heeft met de manier van het bestraten..... ze storten namelijk het asfalt en dan strijken ze het asfalt met een dweil recht.... hahah ik wis niet wat ik zag!!!

Ik kijk hier echt mijn ogen uit en maak heel wat mee!

Liefs Kelly

• 28 Oktober 2006 - 07:43

Neelenhenk:

jemig wat heb jij al verschrikkelijk veel meegemaakt leuk leuk leuk
    (danny heeft net de handen van alex en max geschud in het parlement house in sydney ) take care on yourself
    knuffies henk en neel

• 28 Oktober 2006 - 08:32

De Kortekazen:

heej susJe ! alleS Goed daar nou hier is het helmaal toppie rustig enzo maar jij het het ook naar je zin met je uitzicht! ( zie ik zo bij de foto's Staan ). Wij staan net op het punt naar marco te gaan we horen nog wel wat trouwens leuke emial ! Groetjes Dave

• 28 Oktober 2006 - 13:17

Mozz:

He Kella, aah ik zit echt te genieten van je verhalen ik zie het helemaal voor me dat kel ff overstuur raakt van die rare beesten:D Goud zeker ook dat auto rijde zo ik denk dat het dan beter is dan je dan voortaan met mij meerijdt als je terugben!!(als ik dan ken rijde):) He maar kel echt supergaaf voor je dat je het naar je zin heb.. We denken aan je!! Mis je wel in het veld hoor!!:) liefs mo

• 29 Oktober 2006 - 13:32

Sebby:

kellaaatje!!
    goudd joh die verhale van je..
    haha jij en beeste das goud :D
    we hebbe gister verloren..!!
    dus kom maar HEEL GAUW terug;)!!

zoals mozzie al zegt..we missen youuuu!

hee veel plzierr weeer nogg :D koess

• 30 Oktober 2006 - 18:39

Joline:

heey kel!!!
    Het lijkt mij ook echt helemaal geweldig om zoiets te doen!!! Geniet ervan!!!
    Ik spreek je
    xxx

• 30 Oktober 2006 - 20:33

Lau:

He kel ik mis je al wel hoor!!!!

• 31 Oktober 2006 - 07:01

Neelenhenk:

nou kelly wat een leuke foto,s en wat een belevenis met dat beest op je hoofd griezelig hoor
    liefs henk en neel

• 31 Oktober 2006 - 14:25

Maris:

Hee kel, leuk je zo te zien lekker in dat goede weer en lekkere land, wel iets anders zeker dan ons hotel hier.
    meid geniet er van kus tony en maris

• 31 Oktober 2006 - 15:49

Simone:

haha die kel.. barre foto´s .. die met die leguanen zijn echt kikke!! echt gweldig! vermaak je!! xxx

• 31 Oktober 2006 - 18:23

Stacey:

hoii kell
    het lijkt me egt gaaf
    wil er ook wel heen maar ja veel te eng ..
    en je heb het daar vast naar je sinn khoop het well maar veel sterkte met je baan en veel plezier met je vrienden enz

xxjes stacey en de groeten van ons allemaal

• 31 Oktober 2006 - 19:05

Bianca:

Hoi Kelly, ja eindelijk kan ik ok je wat schrijfen. Leuk om te zien hoe het met je gaat, als ik die foto`s kijk krijg ik kribbels. Ik vind je echt een kanjer. Geniet er van en tot gauw. Veel liefs Je tante.

• 31 Oktober 2006 - 20:45

Mars:

Haaayyy wijfie, ZOoo kom ik er ineens even achter dat mijn oude klasgenootje heerlijk in curacao zit:) GAAAAFF man!! en ik zit hier in de regen en de wind half dood te gaan. ZO te lezen heb je het super naar je zin ik hoop dat dat ook zo zal blijven, geniet ervan wijfie kus mars

• 31 Oktober 2006 - 20:50

Amber:

Heey Kellebel,

Nou stoer van je hoor met die enge beesten op je hoofd!! Ik zie al helemaal voor me hoe je daar stond te gillen ;)

Najib Amali is leuk!! Ga ik heen als hij in Naluk komt!!

Leuk halloween feest ??!!
    Hoe was je verkleed dan??

Heey nog veel plezier en we missen je!! En het helpt natuurlijk niet als je over pooiers en dugsdealers gaat beginnen he :P

Dikke Kussss

• 31 Oktober 2006 - 21:13

Sebby:

wat een gave fotoos weer! egt heel koeell..
    nice Antilians;)!!..
    we misse je kellaatje...!!:(

xxxxxxxxxx

• 01 November 2006 - 21:43

Daantje!!:

Oh my god!!!!!!!!!!!!!
    Dat je dat durft!!!!!!
    Ik zou dat dus nooit hebben gedaan! Wel heel stoer van you!!
    Veel plzierrrrrr!!
    Kuss DaanA!

• 02 November 2006 - 11:51

Melissa:

Heej kel!!
    Hier nogmaals een berichtje van mij..!!

Ziet er allemaal echt super cool uit!
    Die foto met die leguanen, lache man!!

Mooi hotel ook!!
    En je bent lekker bruin!

Werkse en natuurlijk have fun daar nog!
    Kusss

p.s. hoe staat het daar met de Boys? ;)

• 03 November 2006 - 20:40

Adrienne:

Heey Kel

Het is gewoon asso jij daar in het warme weer dan zou ik die muggenbulten toch op de koop toe nemen als je wist hoe koud wij het hier hebben!!

Veel plezier nog!
    kus Adrien