2 weken op Curacao.... - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Kelly Kortekaas - WaarBenJij.nu 2 weken op Curacao.... - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Kelly Kortekaas - WaarBenJij.nu

2 weken op Curacao....

Blijf op de hoogte en volg Kelly

03 November 2006 | Nederland, Amsterdam

Hoi Allemaal! Hier weer een berichtje vanuit het tropische curacao en wat gaat de tijd toch snel, ik zit hier nu een goeie twee weken en heb er dus nog maar 8 te gaan!

Afgelopen zaterdag was ik naar het Halloween feest waar ik jullie over vertelde. Aangezien ik dus echt geen tijd meer had om een pak te kopen ben ik met de spullen die ik mee heb aan de slag gegaan! Super-Creatief!!! Aangezien halloween dus helemaal niet eng hoeft te zijn ben ik als BADGAST naar halloweenfeest gegaan en wat heb ik weer kunnen lachen,... ik had een hawaibroek aangetrokken met een hempje en daaronder mijn Bikini... over de broek had ik een riem gedaan waar ik een duikbril aangehangen heb.... een paar bloemenkettingen om, zonnebril op mn hoofd, foute oorbellen in en klaar!

Het feest was in oud fort op een berg, als je er wilde komen moest je ook nog een deel door een bos.... echt superfreaky natuurlijk.... want zo beginnen uiteraard alle horrorfilmen... 3 meisjes alleen door een bos naar een fort haha :) maar het was natuurlijk helemaal PERFECT het idee met Halloween..... :)

Het feest zelf was ook helemaal leuk met optredens van vuurspuwers en van een antiliaanse band!

Op zondag zijn we lekker naar het strand gegaan! Eindelijk dan toch een beetje kleur opgedaan!... Daarna lekker naar de happy hour bij Mambo en Wet en Wild geweest en gebarbecued op Mambo!

Maandag weer lekker gaan werken en s avonds lekker rustig aan gedaan! Wel nog even lekker op het plein wezen eten!

Dinsdagavond hebben we zelf gekookt kip met aardappeltjes en erwten met peen daarna zijn we nog even naar een happy hour geweest! Was wel heel gezellig!

Woensdag gewerkt en ook op werk gegeten... Daarna weer lekker vroeg gaan slapen! ...

Donderdag lekker eten gehaald bij de Chinees voor maar 5 gulden :| Dat is natuurlijk echt niets en het was nog goed te eten ook!!!

Vandaag is het vrijdag en vanavond gaan we naar Najib Amali!! Ik ben echt reuze benieuwd ... daarna misschien nog even naar Rowan Naise ( die zijn van het liedje..... het is een kwestie van geduld... rustig wachten op de dag etc...etc...) of naar Santa maar dat moeten we nog even kijken!

Morgen is de Amstel Curacao race hier op het eiland! Ik ga ook maar even kijken want het schijnt dat er echt superveel Westlanders zijn!!

Zondag afsluitfeest van de Amstelrace op Mambo dus dat wordt vast ook heel gezellig!!!

Volgende week zondag (12 november) komen me ouders ook voor een weekje naar Curacao! Dat wordt vast ook heel gezellig. Ze overnachten in Breezes en ik heb die week 4 dagen vrij!

De meiden van de handbal wil ik ook alvast succes wensen tegen Wings 2! Wordt vast een leuk potje!

Mensen ik ga er weer vandoor! Ik schrijf snel weer!!!

Liefs van Kelly

• 03 November 2006 - 20:14

Ash..:

Kell!!! Leuk weer een bericht!:D Gaaf zeg dat je ouders komen!! En dat je ook nog eens 4 dagen vrij bent! Have Fun Girl!! Xx(K)

• 03 November 2006 - 23:29

Sebby:

lieve kella!
    het klinkt nog steeds top;)
    halloween was vast heel gaaf!
    en super dat je ouders komen.. dat zal wel leuk worden!ik wil best wel mee als ik het zo hoor;)

thanks voor het succes we laten het zondag natuurlijk weten wat het is geworden!!
    kusjeeeeeeeee sebby!

• 04 November 2006 - 07:35

Neelenhenk:

hi lieverd, nou het gaat erg goed zo te lezen en super vet dat je ouders komen heel veel plezier ps:heb je de gulden nog op curacau??????? liefs neel

• 04 November 2006 - 12:00

Mok:

Kellaa!!
    Ik ben jalours :D!
    Echt super datje het zo leuk hebt!
    Ik moedig de meiden wel aan, dan kan het niet foutgaan toch;)!
    Xxx Moo!

• 04 November 2006 - 19:49

Melis:

haha Kel het is Rowen Heze die zijn wel top!!

Klinkt echt super cool allemaal!
    Ook leuk dat je ouders komen!

Kuss

• 05 November 2006 - 11:44

Pa En Ma:

ha die kelly weer een leuk stukje en paar foto's
    elke ochtend is het spannend of er al weer een nieuw bericht van je is. volgende week al naar schiphol we kijken er al naar uit en hebben er echt zin in.groetjes pa ma
    en Dave en Jordy

• 05 November 2006 - 13:28

Oma Vd E An En Hen:

Ha Kelly hele leuke berichten maar wel veel enge beesten daar zeg ben je al veel westlanders (maasdijkers)tegengekomen?
    hele leuke tijd daar nog en heel veel groetjes en xxxxx van je Oma, An en Hen

• 05 November 2006 - 15:47

Oma K:

nou Kelly je ouders hebben
    je belevenissen uitgeprint
    en jij maakt veel mee zeg jou oma is niet verder geweest als oostenrijk en hoe dit allemaal gaat gaat
    mijn pet te boven wel goed
    uitkijken schat in dat(te)
    gekke land??? dikke kuss oma kortekaas

• 06 November 2006 - 09:33

Sebby:

kella we hebben weer verloren! nu met 33-20..
    jammerrr:(

je moet dus maar weer snel terugkomen;)liefs sebby!!

• 06 November 2006 - 14:55

Nicoline, Rody,Boy:

Hoi Kelly...

Echt heel erg leuk om alles te lezen wat je daar allemaal meemaakt. Hoop dat je het ook naar je zin hebt op je werk daar! Super ook al die leuke foto,s. Je zal wel heel veel mensen ontmoeten. Geniet ervan, leuk dat je ouders ook langs komen. Veel plezier en een dikke kus en niet te bruin worden!!!!!!

• 06 November 2006 - 15:41

Simone:

KELLY! hooi.. hoessut :) lekker aant genieten. Echt leuk die verhalen van je. Niet te bruin worden hoor, anders vallen wij int niets.. Volgens mij komt beatrix je ook nog bezoeken daar.. dus ik zou t maar ff in de gaten houden! Misschien ken je nog naart strand met der! Kel, vermaak je! liefs Siemm

• 07 November 2006 - 18:41

Lau:

Hey Kel! Super dat je ouders komen! allemaal leuk leuk leuk Bedankt voor je mail overigens, en ik vier mijn verjaardag de 18e, want mevrouw Lapaer kan niet aanwezig zijn de 11e, stom he?!:P Natuurlijk jammer dat je er niet bij kan zijn, maar ik hou nog een afterparty voor als jij weer terug bent van curacao:D haha

Meis geniet er weer lekker van, en ik kijk weer uit naar die wilde verhalen van je;) xxxLau

• 08 November 2006 - 16:12

Floor En Janny:

hallo lieve Kelly .
    Je type nog maar 8 weken .Ja het gaat kei hard .Als je ouders komen gaat het denk hellemaal super hard. Maar je geniet met volle teugen zo te merken met je verhalen . Je type ook zo gezellig dan we het zelf een beetje meemaken met je .Nog veel plezier geef je ouders een dikke kus van ons . Denk dat jij ze nu eerder ziet als wij. liefssss Floor en Janny en de rest xxx

• 08 November 2006 - 17:06

Petra Van Dop:

He Kelly dit is ff leuk al die belevenissen ik lees het met plezier. Z'on heerlijk eiland, mooi weer heerlijk. Doe je best daar in het hotel
    groeten Petra
    (vriendin Angela)

• 08 November 2006 - 17:42

Karin:

Hejj Kel! Leuke foto's!! Lkkr zonnetje daar.. ben egt jaloers! Veel plezier nog.. maar dat gaat vast wel lukken! Kusje