Huka Lodge - Reisverslag uit Taupo, Nieuw Zeeland van Kelly Kortekaas - WaarBenJij.nu Huka Lodge - Reisverslag uit Taupo, Nieuw Zeeland van Kelly Kortekaas - WaarBenJij.nu

Huka Lodge

Door: Kelly

Blijf op de hoogte en volg Kelly

24 April 2008 | Nieuw Zeeland, Taupo

Het is echt ontzettend leuk om alle berichtjes te lezen die jullie sturen; en dat je sommige jaloers kan maken met een Starbucks is Heerlijk!

Zondag ben ik aangekomen in Taupo en werd op het vliegveld opgehaald door iemand van Huka Lodge.

Karen, de Maitre gaf me een rondleiding, het is echt ongelovelijk, alles wat de gast wil kan geregeld worden....

Drankjes uit de gekste landen, ze hebben er een kelder vol mee!

Daarna ben ik naar de staffhouse gebracht waar ik verblijf.... en het is serieus een Villa! We delen het huis met zn vieren ... Agustina, Stephanie, Kathi en Ik.

s Avonds zijn er een paar collega's komen eten waarmee ik daarna die dag naar Warmwaterbronnen ben geweest. Deze bronnen kun je in zwemmen en worden verwarmd door de vulkanen die in dit gebied te vinden zijn. (Waar je in de winter op kan skieen)

Overdag heb ik ook de wandeling tussen de Huka Falls, de watervallen, en het Spa gedeelte gemaakt en heb ik een bezoekje gebracht aan de Craters of the Moon! Dit zijn zeg maar een soort van spuigaten van de vulkanen, waar damp, modder en stenen uitkomen.

Ook heb ik in de afgelopen dagen een auto kunnen regelen, met hulp van mijn Willem Penterman, de manager van Huka Lodge. Alle collega's die ik op het moment ontmoet heb zijn allemaal heel vriendelijk en heel behulpzaam!

Waarschijnlijk ga ik aankomende zondag naar de Waitomo Caves samen met Kathi en haar vriend Eelco. Dit zijn grotten waarin je kan black water raften. Je krijgt dan een wetsuit aan en een band om en gaat in het water door een grot heen... Ben benieuwd...

Daarna wil ik ook nog een 2/3 daags bezoek brengen aan Rotura en de oostkust van het noordereiland.

Volgende Donderdag ga ik dan ook eindelijk met mijn stage beginnen! K kan niet wachten!

Zeker niet omdat in Nieuw-Zeeland de stage-terugkomdag 15 uur geleden is begonnen! Iedereen van mijn semester die op stage is binnen Europa komt dan voor een dag terug naar school, wat natuurlijk een groot feest is!!!!

Uiteraard laat ik dit niet aan me neus voorbij gaan en neem ik vanavond ook een borreltje .... Als ik die meekrijg in de supermarkt... wantjaaaah das ook nog zo een mooi verhaal...

Van de week dacht ik even een mooie binnenkomer te maken bij me huisgenoten door een flesje champagne mee te nemen.... Vraagt die vent achter de kassa om me ID .. en ja die had ik uiteraard niet bij me..

Of het nou geruststellend is dat je als 18 jarige wordt gezien of juist niet .... ik heb geen idee......

Liefs Kelly

PS
Om alle Starbucks liefhebbers even gerust te stellen.... Helaas heb ik er nog geen 1 in Taupo zelf gespot.... Maar wel een Kiraku!

En voor iedereen die me wil verrassen met post of een belletje:

16 Luberon Way
Taupo New Zealand
+64 27-4540049

• 24 April 2008 - 04:10

Pa En Ma:

het ziet er allemaal prachtig uit daar in NZ Kelly, heel veel succes en we houden contact xxxx pa, ma, Dave en Jordy

• 24 April 2008 - 05:35

Dave:

Zo echt super mooi daar ;)

Heb je het naar jezin? en hoe was je eerste stage dag Kus en Veel liefs Dave
    (K)

• 24 April 2008 - 06:46

Amber:

Nou meis, dat klinkt allemaal helemaal geweldig.. al veel dingen ondernomen dus dat is helemaal super!! Wow wat een huis... en dat met vier studenten haha
    xxx

• 24 April 2008 - 08:31

Ash..:

SUPER Kel,..echt helemaal geweldig!! wat een villa zeg.. het zit je natuurlijk weer eens mee;) onwijs leuk! meid geniet er van en heel veel plezier!! Liefs

• 24 April 2008 - 08:48

Rob De Bruijn:

Heey kel!!
    Klinkt top, heel herkenbaar ook :)
    Dat black water raften is wel kick hoor!!
    Veel plezier nog, Xje

• 24 April 2008 - 12:20

Annemerel:

Seriously. Een villa! Een auto!

• 24 April 2008 - 12:34

Liset:

Hey Kel!!

Ziet er erg gaaf uit allemaal! Heel veel succes me je stage en lekker blijven genieten!!

Kus Liset

• 24 April 2008 - 14:35

Sanas:

Kel....
    Wat klinkt en ziet het er goed uit zeg, WOW!!!!Zwaar relaxed dat je nog een aantal dagen hebt om daar te genieten en dat alles al geregeld is met je auto en dat soort zaken! Heel veel plezier, ik hoor snel van je! MUAAAAC!!!

• 24 April 2008 - 18:52

Laura:

Kel zo te horen heb je het dik voor elkaar met die villa van je:P Super leuk de foto's! Geniet nog even van je vrije daagjes! Liefs xx

• 25 April 2008 - 03:39

Marit:

Hi Kelly! Wat woon je superrelaxed hey! Echt niet normaal.. en heerlijk dat je een autootje hebt, kan je tenminste ergens heen. Natuur ziet er ook mooi uit. Hoop dat het werken ook leuk is straks.

Liefs vanuit Antigua!

• 25 April 2008 - 10:15

Seb:

Kellaaatjee..
    wat n villa heb je tog weer geregeld voor jezelf;) hahaha ik had al niet verw8 dat jij ineens in n krot terecht kwam:D Super leuk ziet het eruit !!

Hoe was je stagedag gister?...

Ben benieuwd! Blijf maar veel verhale schrijven;) Dikke kus !

• 25 April 2008 - 16:52

Henkenneeltje:

schitterend,,die huka falls,,
    jullie huis ,auto geweldig joh
    big kis HENKENNEELTJE

• 26 April 2008 - 09:49

Danny Valk:

Toppie Kel, ik heb het allemaal gehoord van moeders dat je in NZ zit, zou leuk zijn als we je kunnen ontmoeten in NZ of in Sydney.geniet ervan en we houden contact, xxxx Dannny Kate en kai

• 26 April 2008 - 17:10

Gijs:

Hej kel!!

ziet er echt dikke prima uit joh. Roog en ik zijn sinds vandaag terug in Biarritz, nog 66 dagen oftewel 9 weken;) We hebben er echt geen hol zin meer in, mja het is niet anders. Moet mezelf echt gaan motiveren voor de komende weken maar daarna ben ik er iig vanaf. Heb inmiddels ook bijna zeker een huisje in scheveningen trouwens. Ga bij tobi, van andel en beeren wonen. Ook wel chill dus.

Veel succes en laat snel wat van je horen!!

Kus Gijs

• 27 April 2008 - 09:39

Roog:

Geniaal Kel!
    Top dat alles goed bevalt tot nu!
    Laat die nieuw zeelanders maar eens een poepie ruiken..
    En vergeet je ID niet, 17 jarige:D

Kusje

• 27 April 2008 - 15:14

Floor & Janny:

Hoi lieve Kelly Wat leuk je berichtjes weer te lezen .Dan is het net of wij het ook meemaken Nog even genieten en dan aan de slag veel liefs kijk uit Floor en Janny

• 27 April 2008 - 21:25

Fia Luiten:

Hoi Kelly, afgelopen week heb ik even een bakkie gedaan bij je moeder en alle spannende verhalen even aangehoord. Dat maakte me natuurlijk heel nieuwsgierig, vandaar dat ik nu alles even aan het doorlezen ben en wat heerlijk dat je zo geniet! Ja, de jeugd vliegt uit. Hoe lang is het nu helemaal geleden dat je bij "tante Fia" op schoot zat? Maar ik weet inmiddels als geen ander hoe het is om de wereld te verkennen! Geniet ervan en ik ga zeker genieten van je verhalen en foto's.
    Veel groetjes van je peuterjuf!!

• 28 April 2008 - 13:36

Chantal:

Niets bij Villa Vierloper ;) Wel mooiere natuur en omgeving..oke dat geef ik toe
    Mis je pop! Bter dat je een bakkie hebt om in te toeren!
    We krabbelen!
    Dikke kus

• 28 April 2008 - 18:03

Mirt:

ha kel!
    klink echt super.... Ik kan niet jaloers worden op je starbucks ;) daar staat dublin namelijk ook helemaal vol mee. Maa al jouw foto's zien er wel echt super uit. Wat is het mooi daar!
    geniet ervan meis want het is zo weer voorbij!
    Liefs

• 29 April 2008 - 07:40

Bianca:

Oh kel, het ziet er heerlijk uit!! Echt geniaal gewoon!!
    Misschien moet ik jou maar een bezoekje brenegn!
    xxx

• 30 April 2008 - 16:24

Neel:

hoe was je eerste dag?????????
    ben benieuwd
    heb je de maorie,s al zien dansen
    dikke kus NEEL

• 01 Mei 2008 - 07:23

Pa En Ma:

hoi Kelly we denken de hele dag al hoe het op je eerste stagedag is gegaan ?? en we zitten ook wel op een nieuw berichtje met wat foto's te wachten. gelukkig kunnen we ook skypen, daarmee kunnen we ook lekker bijkletsen. veel succes en liefs xxxx pa , ma, Dave en Jordy

• 03 Mei 2008 - 05:40

Bianca & Oma:

Hoi Kelly, en alles goed met je? Hier alles oke. Ik ga nu maar mijn werk. Veel liefs uit Vöhrum

• 08 Mei 2008 - 18:11

Bianca:

Te gek meid ik vind het wel jammer zou graag om een hoekje willen kijken en ook eens willen springen tot gauw een groetjes ook van Oma xxxxxxx