Laaste stageweek...
Door: Kelly
Blijf op de hoogte en volg Kelly
15 September 2008 | Nieuw Zeeland, Taupo
Heb ondertussen ook mn eindbeoordeling in de pocket; een 8!, Superlekker! Met als comment; Great personality! Echt heerlijk!!
Bij Huka Lodge zelf is het nog rustig.. afgelopen week een dag extra vrij gehad en naar de Huka Falls Jet gestuurd... Altijd leuk; activiteitje ipv werken.. Check de fotootjes maar.. De Huka Jet is een speedbootje die over de Waikato rivier schiet... Aankomende week hebben we op het werk nog een bruiloft en uiteraard het lang verwachten Moet & Chandon dinner.... 5 verschillende champagnes bij de 5 verschillende gangen.. Wordt een mooi afscheidfeestje!..
Liefs
Kelly
15 September 2008 - 08:13
Ash:
Lieverd geniet van je laaste weekje! Doe je best maar aan je eindbeoordeling te zien heb je dat al ruimschoots gedaan!:D Geneit er van!! WAnt voor je het weet staan wij met een wijntje te proosten voor je verjaardag en thuiskomst! Liefs!! -
15 September 2008 - 08:39
Pa En Ma:
he kelly nog een fijne week op huka lodge en dan
lekker vakantie in warmere oorden met een goeie beoordeling in de koffer!!! groetjes aan iedereen en dan weer bijna naar huis xxxx pa, ma, Dave en Jordy -
15 September 2008 - 09:34
Sanas:
KEL!!!!
Volle bak relaxed, het gaat echt snel gast, niet normaal!! Enjoy!!! :) can't wait to see u again.
Liefs, -
15 September 2008 - 10:18
Laura:
Crisis wat een super eindbeoordeling Kel!! Die zit zeker in je pocket! Succes nog met je laatste weekje, en geniet dan eindelijk van je welverdiende moet & chandon dinner! En natuurlijk je vakanties, heeeerlijk!! Tot snel:) Liefs xx -
15 September 2008 - 11:43
Chantal:
Laat die kurken maar knallen!!! -
16 September 2008 - 07:23
Mo:
Gefeliciteerd met je 8! super! En natuurlijk FIJNE VAKANTIE!!!
X mo -
20 September 2008 - 04:48
Pa En Ma:
nou Kelly succes op je laatste stagedag en niet te veel champagne proeven hoor!!!! veel liefs van thuis, pa, ma en je broertjes.xxxx -
27 September 2008 - 15:41
HENKENNEELTJE:
hi kelly
hoop dat je het naar je zin hebt bij mijn kinderen
bellen wel
liefs en geef kai een dikke knuffel van ons