Coromandel
Door: Kelly
Blijf op de hoogte en volg Kelly
27 Mei 2008 | Nieuw Zeeland, Taupo
Afgelopen Zaterdag zijn we met een aantal collega's uitgeweest naar Bondt, echt ontzettend gezellig en onwijs grappig;
Ook ben ik vanaf afgelopen zondag samen met Stephanie, me huisgenootje, een weekendje weg geweest... Vanuit Taupo ben ik zondagavond via Rotorua, Te Puke en Tauranga richting Coromandel gereden.....
We wilde overnachten in Whangamaia, maar konden helaas geen hostel meer vinden tegen die tijd..... vandaar voor het eerst in de auto geslapen, wat een drama, maargoed dat maakte het ook weer ontzettend grappig; en weer een ervaring rijker...
Maandag zijn we van Whangamata naar Coromandel gereden... Echt onwijs gaaf en onwijs mooi (deze keer gelukkig wel een hostel gevonden)... K ben vandaag weer terug gekomen en Stephanie heeft de bus richting Auckland genomen... Voor haar zit dr tijd erop en ze gaat weer verder reizen....
Het was een korte reis, maar weer veel gezien en het was voor een paar daagjes zeker de moeite waard! ... Check de fotootjes maar;
Liefs Kelly
27 Mei 2008 - 08:17
Ma En Pa:
hoi meissie hele leuke foto's en weer heel veel gezien en meegemaakt, ga zo door!! heel veel liefs van thuis xxx tot gauw Ma, Pa, Dave en Jordy -
27 Mei 2008 - 11:36
Dave:
Fijn dat je het harstike naar je zin hebt! heel veel liefs van hamilfleurs xxx liefs Dave!!!! (H) -
28 Mei 2008 - 04:41
Sanas:
Kel,
Klinkt echt fantastisch en de fotos maken het verhaal af! Top!!! Spreek je snel schatje, ik mis je! -
29 Mei 2008 - 22:39
Fia:
Goh, wat mooi is het daar. Ik word bijna jaloers. Misschien toch maar eens overwegen om Nieuw Zeeland in mijn reispakket op te nemen. Veel plezier Kelly!
Groetjes Fia Luiten -
30 Mei 2008 - 05:56
Henkenneeltje:
hi lieverd
heerlijk voor je om dit mee te maken ,,leuk dat je op deze manier ons allemaal op de hoogte houd,,zijn we toch een beetje bij je,,
geniet maar lekker kelly
liefs HENKENNEELTJE -
03 Juni 2008 - 00:38
Tobi:
Hey ass hoofd Badmuts,
hoe is het met je? Ziet er top uit op de foto's.
Een natte groet -
04 Juni 2008 - 10:01
Y:
Jow Kelll!!
Zo, word ik ff jaloers van jouw belevingen !
Hoop dat je er een toptijd van maakt, dat lukt vast wel, want dat doe je altijd met alles :) Wel grappig om je eens NIET in een zonovergoten oord te zien, maar volgens mij maakt de natuur alles goed daar..
Ik voel me ondertussen wel heeel zielig vergeleken met jou, dus ik heb besloten om maar een dagje college te skippen en OOK wat leuks te gaan doen ;)
Geniet ervan!
xx Ytje
05 Juni 2008 - 17:49
HENKENNEELTJE:
hi kelly ,,
alvast gefeliciteerd met je lieve papa,,
ga het daar maar lekker vieren ,,DOEI DOEI
kus HENKENNEELTJE -
07 Juni 2008 - 08:10
Karin:
Hej Kel!
Zit je in Nieuw Zeeland ga je nog een weekendje weg :D.. echt mooi daar! Veel plezier! Xx Karin -
08 Juni 2008 - 08:56
Floor En Janny:
Kelly van harte gefeliciteerd met je lieve Vader En wat maak jij een hoop mee zeg Vogens mij mist je Nederland helemaal niet Het is ook een belevenis natuurlijk Geniet er nog lekker van veel liefs kijk uit dikke zoen Floor en Janny -
08 Juni 2008 - 09:02
Janny:
Trouwens Kelly ik was nog vergeten te melde dat het erg gezellig was op je Vader zijn verjaardag We zijn weer erg verwent met nieuwe haring en lekkere hapjes kibbeling van alles en nog wat en lekkere bokkepoten jo die smaakte echt naar meer Je moeder en vader hadden het wel druk natuurlijk maar het was weer heel erg gezellig enkel we miste er een liefsssss Janny