Sydney - Reisverslag uit Melbourne, Australië van Kelly Kortekaas - WaarBenJij.nu Sydney - Reisverslag uit Melbourne, Australië van Kelly Kortekaas - WaarBenJij.nu

Sydney

Door: Kelly

Blijf op de hoogte en volg Kelly

18 Oktober 2010 | Australië, Melbourne

Opera House, Harbour Bridge, The Rocks, Darling Harbour, Pitt Street, Kings Cross, Bondi Beach, The Ivy, Manly… I love it all! Wat een heerlijke stad! Afgelopen weekend met Bibi naar Sydney geweest! Taxi – Airport Bus – Vliegtuig – Trein – Tram en in een paar uurtjes zit je midden in Sydney!

Vrijdagavond naar de Ivy’s daar was Massimo (Hotello) al met een groep Nederlanders en hebben we echt n ontzettend leuke avond gehad! We keken onze ogen uit….. geen entree, geen aziaten en een flesje bubbels voor maar 29 dollar (ongeveer 22 euro – daar krijg je in Melbourne 3 glazen wijn van)! Genieten dus…

Zaterdag vroeg uit de veren… een lekker Engels ontbijt gegeten en richting de winkelstraat (blijkt uiteraard dat je in Melbourne veel beter kunt winkelen!) Dus op naar het Opera Huis en de Harbour Bridge.. Leuke foto’s gemaakt en lekker door The Rocks gelopen waar we bij een tentje lekker n soort Muffin High Tea hebben gedaan. Van daar zijn we met een fiets taxi .. milieuvriendelijk bezig hoor… ;) even later afgesproken met Massimo en Bas … het Nederlandse stagehuis even bewonderd … Wat hebben wij t dan goed in Melbourne! (Nederlands stagehuis … met 3 personen om 10 vierkante meter/ een afgebrande keuken en kakkerlakken)…. Daarna nog even een drankje gedaan bij Bondi Beach!

Vervolgens zijn Bibi en ik een hapje wezen eten in de Darling Harbour! Echt het Scheveningen van Sydney qua eettentjes… en daarna weer richting de Ivy, maar na de stapavond ervoor en de hele dag door de stad te hebben gelopen…. Bleef dit een vroeg avondje!

Op zondag richting Manly om Dan op te zoeken. Lekker met de veerpond in het zonnetje…. Richting Manly. Elkaar weer zien was natuurlijk weer lachen geblazen! En ze zijn echt naar n onwijs gave plek in Sydney verhuist! De beide jongens zijn echt onwijze schatjes en ook heerlijk ondeugend op zn tijd! Maar zondag moesten we alweer naar huis .. dus na een paar uurtjes weer met de pond terug! Nog even Kings Cross bezocht en vervolgens was het alweer tijd om de koffer op te halen en naar het vliegveld te gaan! Heb echt n topweekendje gehad!

Ook wilde ik jullie nog bedanken voor alle lieve verjaardagsberichtjes! Heb mn verjaardag hier goed gevierd.. met collega’s wezen lunchen, met bibi wezen eten bij Comme, vervolgens met alle meiden bij me thuis geborreld en uiteraard nog lekker op stap geweest!

Zoals jullie waarschijnlijk wel horen, vermaak ik me nog prima.. over 2 weken The Great Ocean Road en volgende week waarschijnlijk Hot Springs! Ik hou jullie op de hoogte!

Liefs Kelly

• 18 Oktober 2010 - 07:45

Dave:

Haaa zussie!
    Vet he! Engels ontbijt, dat gaat er volgens mij niet meer uit als je thuis komt ;). Bij dan was het dus ook leuk. Had je nu ook geslapen in het studentenhuis of heb je alleen in het hotel gepit?

Hier begint het nu ook echt koud, heel koud te worden. Vanochtend op de vespa naar mn afstuderen.. vreselijk! de zon voel je ook niet meer dus. En bij jou is het lente (EHCT HEEL ERG JALOERS). Ik spreek je @ skype.

LATER PATER
    HOP

X BROTHER

• 18 Oktober 2010 - 08:14

Bianca:

He, hier was ik ook bij!

• 18 Oktober 2010 - 10:56

Pa En Ma:

hoi Kelly, leuk verslag hoor,je maakt wel wat mee zeg!! ook nog even bij Dan geweest, top!! en ook nog veel plannen? hebbie nog tijd om te werreke ? nog veel liefs en tot horens Pa, Ma, en Jordy.

• 18 Oktober 2010 - 12:23

Laura:

Dushi! Ziet er goed uit zo'n weekendje Sydney! Lekker genoten dus:-) xx

• 18 Oktober 2010 - 13:15

NEEL:

leuk verslag (wat ben ik ontzettend jaloers zeg ,,jemig tepemig,,)wel gegund hoor kelly ,,maar toch//geweldige foto,s hoop dat danny ook wat foto,s gemaakt heeft ,,LIEFS NEEL

• 18 Oktober 2010 - 15:58

Sanas:

I like! :)

• 18 Oktober 2010 - 20:52

Ash..:

Meid.. wat een luxe! even een weekendje sydney! Geweldig.. leuke foto's ook:D! Genoeg leuke plannen meid! Geniet! :D Xx

• 25 Oktober 2010 - 09:18

Sabrina:

Kella! wat gaaaf johh!! Kijk me ogen uit op je fotootjes:D haha lachee wat maak je weer veel mee kind! Schaam me dood ben je verjaaardag helemaaal vergete..nu ondertusse al week of 3 terug hahaha nouja Sorrry;) HAVE FUN!!! Kus x